Бест Інтернет

1000 гривень* за інформацію про вандалів!

Протягом шести останніх місяців “Компанія БЕСТ” зіткнулася з аномальною кількістю зумисних пошкоджень магістральних та розподільчих ліній зв’язку в місті Ірпені. Як правило, пошкодження виникають у позаробочий час або у вихідні, наслідком таких пошкоджень є відсутність сервісу у груп абонентів.

За останніх півроку ми ліквідували кілька сотень аварій, ремонтами займається окремий відділ, штат якого подвоєно, Компанія докладає усіх зусиль для мінімізації простою, а відповідно і шкоди, завданої нашим абонентам.

Зокрема, 18 січня 2017 року о сьомій годині ранку в м. Ірпені невідомі злочинці пошкодили магістральний кабель та кабель електроживлення, якими підключене наше обладнання. Наша Компанія звернулася до поліції за фактом злочинних дій, відкрито кримінальне провадження, фото додаються.

Викликає подив те, що в м. Ірпінь метою вандалізму є не крадіжка обладнання чи кабеля, а зумисне порушення працездатності мережі. У м. Ірпені кількість подібних фактів більше ніж вдесятеро перевищують середні показники по мережі. Ми нагадуємо, що Компанія Бест обслуговує клієнтів більше ніж в 40 населених пунктах.

Вказані дії є КАРНИМ ЗЛОЧИНОМ, передбаченим Статтею 360 Кримінального кодексу України “Умисне пошкодження ліній зв’язку” та передбачає позбавлення волі до 2 років.

Зважаючи на вищевикладене, ми просимо наших абонентів про допомогу, а саме: якщо Ви помітили злочинців, які пошкоджують телекомунікаційне обладнання, виносять кабель, або мережеве обладнання, у Вас зник сервіс і Ви бачите невідомих осіб у Вас на горищі, ми просимо:

  • викликати поліцію за телефоном 102
  • попрохати монтажника надати посвідчення працівника компанії (в “Компанії БЕСТ кожен монтажник зобов’язаний мати таке службове посвідчення)
  • зробити фотографію підозрілих осіб
  • фотографію та інформацію потрібно вислати на email: info@best.com.ua, а про факт повідомити за багатоканальним номером 0443777377
  • *отримати винагороду 1000 гривень на баланс, якщо Ваша інформація допоможе затримати злочинців

Звертаємо Вашу увагу на те, що основним пріоритетом нашої Компанії є надання безперебійного якісного сервісу кожному абоненту!

Ми заздалегідь дякуємо за Вашу допомогу!

rwerwerewr - 1000 гривень* за інформацію про вандалів! - news

Акції та програми лояльності

6 дорівнює 7

СУТЬ АКЦІЇ:У разі здійснення разового платежу у сумі за 6 календарних місяців абонент отримує бонус – додатково 1 місяць користування послугою Інтернет. Для самостійної активації

Читати далі »

10 дорівнює 12

  СУТЬ АКЦІЇ:У разі здійснення разового платежу у сумі за 10 календарних місяців абонент отримує бонус – додатково 2 місяці користування послугою Інтернет. Для самостійної

Читати далі »

Список каналів для тарифів: